newbie!

well,
sebenernya gw udah pernah punya account blogspot, tapi kenapa gw lupaaaa.....baik user-nya apalagi passwordnya! bodoh-bodoh-bodohhh.....

so, i declare myself as a newbie in this blogspot thingy
should i inroduce myself first?
oke,
im a mommy of a beautiful baby girl, named Langit Kilau Pelangi
she's 10 mos now *she'll turning to 1 year this 25th april*
i loooveee......her so much!
i adore people who has great fashion taste
but i dont like trend! i hate it..
i love thrift store, hahaha..pasar senen dan pasar baru is my beloved place to shop!
what else?
i love writing also!
u can find more about me :www.nenglita.multiply.com
ok, thats it
see u on my next blog yah!*this is my picture trying to breastfed Langit while walking, haha*

Lita Iqtianti

Aquarian, Realistic Mom, Random, Quick Thinker, a Shoulder to Cry On, Independent, Certified Ojek Consumer, Forever Skincare Newbie.

2 comments:

  1. salam kenal ya mba :)
    aku suka nama anaknya mba, karena nama itu juga jadi cita2ku kalo nti aku diAmanahi anak sama Alloh.
    Langit dan Pelangi. Tapi bukan dijadiin satu nama siy hee. Langit buat anak cowo, Pelangi buat anak cewe hee.
    Semoga aku bisa secepatnya punya Langit dan Pelangi kaya mba yaa.. ^^

    ReplyDelete
  2. amien, didoakan supaya segera punya momongan ya :)
    btw love your nick :) tadinya mau memadukan antara Langit dan Senja loh...

    ReplyDelete